Ηγέτης στις Τεχνολογίες Αιχμής

Η Carmix είναι το Νούμερο ΕΝΑ στα εκτός δρόμου (off road), αυτοτροφοδοτούμενες βαρέλες σκυροδέματος (μπετονιέρες)  στον Κόσμο. Παραγωγή μηχανημάτων που είναι εύχρηστα και ιδανικά για παραγωγή και διανομή σκυροδέματος στα πιο δύσκολα εργοτάξια, στις πιο δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες (μέγιστη κυκλοφοριακή συμφόρηση) ή στα πιο απομακρυσμένα νησιά.

Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα ένα πρωτοποριακό προϊόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ένα πολύ εξειδικευμένο γραφείο σχεδιασμού, επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας, κατασκευάζουμε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, δοκιμάζουμε διεξοδικά τα προϊόντα μας και εξυπηρετούμε με μεγάλη προσοχή τους πελάτες και τους εμπόρους μας. Αυτό το modus operandi μας επιβραβεύει με την ικανοποίηση χιλιάδων εταιρειών και κυβερνητικών οργανισμών που χρησιμοποιούν Αυτοτροφοδοτούμενες βαρέλες σκυροδέματος Carmix, με πραγματικά αποτελέσματα.

Σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από γενικές εταιρείες, η Carmix είναι μια πολύ εξειδικευμένη εταιρεία που προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα. Με 100% ευρωπαϊκή παραγωγή, που σημαίνει ότι ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού ελέγχεται αυστηρά, η Carmix προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα για να εγγυηθεί την αξιοπιστία και την απόδοση. Η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας επιτρέπει επίσης να εξελίσουμε συνεχώς την έννοια της "μπετονιέρας" προκειμένου να παρέχουμε λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε www.carmix.com/en/
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.