Στα πλαίσια διεύρυνσης της γκάμας των προϊόντων μας και της διαρκούς αναζήτησης για βέλτιστες λύσεις, με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη προσφορά μηχανολογικού εξοπλισμού, έχουμε αναλάβει την αντιπροσωπεία των BACKHUS Αναστροφείς COMPOST που ανήκει στον εύφημο γερμανικό οίκο EGGERSMANN, ο οποίος δραστηριοποιείται ήδη με επιτυχία σε 75 χώρες του κόσμου δίνοντας λύσεις με εργοστάσια Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων (Μ.Ε.Α.) ολιστικής διαχείρισης απορριμμάτων.

 

Η BACKHUS, είναι ο πρωτοπόρος παραγωγός μηχανημάτων Κομποστοποίησης με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στην ανάπτυξη και στην κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, έχει διαθέσει έως σήμερα πάνω από 1000 μηχανήματα στην αγορά και αδιαμφισβήτητα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αναστροφέων για την παραγωγή ποιοτικού compost. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αναστροφέων compost και της εκτέλεσης έργων διαχείρισης απορριμμάτων στα πλαίσια της αειφόρου κυκλικής οικονομίας.

 

Με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσία πάνω από τριάντα χρόνια, η Backhus παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα αναστροφέων για κάθε τύπο σειραδίων και συναφούς εξοπλισμού διαχείρισης βιοαποβλήτων στοχεύοντας στην παραγωγή ποιοτικού compost.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε http://www.backhus.com
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.