Η Terra Select έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ανακύκλωσης, κυρίως στην διαλογή και τον διαχωρισμό υλικών μιγμάτων. Σαν μία πολύ ευέλικτη εταιρεία, ο στόχος της είναι να προσφέρει την καλύτερη λύση για κάθε πελάτη.

 

“Δημιουργούμε εμπιστοσύνη με την Απόδοση” – η Terra Select λειτουργεί με αυτήν την αρχή. Θεωρούμε τους πελάτες μας ως καταλύτες για καινοτομίες και βελτιώσεις. Ιδέες που δίνονται από χειριστές μονάδων ή μηχανημάτων αποτελούν κίνητρο για να ξεκινήσουμε βελτιώσεις και έτσι να δούμε τις απαιτήσεις της αγοράς. Η Terra Select βασίζεται στις μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες, προμηθευτές και εργαζόμενους της. Τα οφέλη και η ποιότητα είναι το αποτέλεσμα των τελικών προιόντων μας.

 

Τα μηχανήματα και οι μονάδες της Terra Select δημιουργούνται και κατασκευάζονται στην Γερμανία. Τα κεντρικά γραφεία στο Sassenberg, στην περιοχή “Munsterland”, παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για την παραγωγή αυτή.

 

Η γκάμα των προιόντων περιλαμβάνει τα περιστροφικά κόσκινα Τ30 – Τ80, τα κινητά κόσκινα πλύσης S50 και S60, τους αεροδιαχωριστές W60, W70. Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένες σταθερές λύσεις, όπως Περιστροφικά κόσκινα, Κόσκινα πλύσης, Αεροδιαχωριστές, τεχνολογία μεταφορών, κλπ, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε http://www.terra-select.com
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.