Παρελθόν:

Η ιστορία της ISOLI αρχίζει το 1946, όταν το φορτηγό κατέστη στην Ιταλία ένα αναγκαίο μέσο για την ανοικοδόμηση της χώρας και για την καλύτερη οργάνωση των μεταφορών. Πολύ γρήγορα  η Isoli εξελίσσεται  σε μια μοντέρνα παραγωγική επιχείρηση  με την ευελιξία να  αντιδρά γρήγορα και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς.

Παρών:

Η παρούσα κατάσταση της εταιρείας είναι απόσταγμα σκληρής και μεθοδικής εργασίας πενήντα( 50) ετών και πλέον που πάντα κυριαρχούσε ο σκοπός για την παραγωγή προϊόντων υψηλού επιπέδου. Η Isoli  σήμερα είναι μια επιχείρηση που αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των καθημερινών αναγκών. Η  Isoli είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε πελάτη της που ζητά μόνο το καλύτερο.

Μέλλον:

Το μέλλον στην Isoli  έχει ήδη αρχίσει με τεχνολογικά προηγμένες αποφάσεις, επενδύσεις στον ανθρώπινο παράγοντα, επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση στις δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς. Το μέλλον αρχίζει με το παρών που συνεχώς αναπτύσσεται , στους συνεργάτες , στις ιδέες, στα μέσα παραγωγής και στα προϊόντα μας.  Κατέχει από το 1996 Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001. Το μέλλον εδράζεται σε μια μαζική ροή Πληροφοριών αναφορικά με τις διαδικασίες της  Έρευνας  της   Παραγωγής  και  της Εφαρμογής  κατάλληλων  Τεχνολογιών που σκοπό έχουν την γρήγορη και ασφαλή παραγωγή των μηχανημάτων.

Συνεργάτες:  

Η μεγαλύτερη επένδυση της Isoli είναι στο ανθρώπινο δυναμικό. Η Isoli πιστεύει στο προσωπικό της και αφού το επιλέξει με προσοχή κατόπιν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να το τελειοποιήσει τις δυνατότητες κάθε συνεργάτη της.

Αγορά:

Η εταιρεία Isoli  κατέχει μια περίοπτη θέση στην Ιταλική αγορά και εκτιμάται ιδιαίτερα  για την Ποιότητα την Αξιοπιστία και την Καινοτομία της. Αυτή η ισχυρή θέση την έχει βοηθήσει να εισχωρήσει σε αγορές εκτός Ιταλίας . Σήμερα η εταιρεία προωθεί μέσω αντιπροσώπων της τα προϊόντα της σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Η σταθερή και  η συνεχόμενη επέκταση εγγυώνται την άνθιση του παρόντος και την υπόσχεση για μελλοντικές επιτυχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε www.isoli.it/
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.