Η εταιρεία MESSERSI ιδρύθηκε το 1957 από τους δύο αδελφούς Italo και Fabio MESSERSI ως ένα μικρό κατάστημα στο Senigallia, στην οποία, με τρεις υπαλλήλους, άρχισε να κατασκευάζει εργαλεία κατασκευής.
Η εταιρεία επεκτάθηκε γρήγορα χάρη στην ισχυρή επιχειρηματική ικανότητα του υποψηφίου και τη μεγάλη αύξηση στην αγορά των κτιρίων-ακινήτων.

’60’s

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, με την αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, η εταιρεία άρχισε να παράγει, εκτός αυτού, τις πρώτες μηχανές κτιρίων, όπως μπετονιέρες, Μullers, ηλεκτρικούς και πετρελαίου (ντίζελ) ανελκυστήρες και εμφανίστηκε στις ξένες αγορές αρχίζοντας να εξάγει κυρίως στο βόρειο τμήμα της Αφρικής και συμμετέχοντας με επιτυχία κατά την πρώτες εθνικές εκθέσεις στον τομέα αυτό.

’70’s

Με τα εγκαίνια ενός νέου εργοστασίου συνολικής έκτασης 16.000 τετραγωνικών μέτρων και περαιτέρω αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, η εταιρεία ανέλαβε τον βιομηχανικό χαρακτήρα στη δεκαετία του 70. Τα νέα προϊόντα εισήχθησαν, όπως για παράδειγμα το πρώτο ανατρεπόμενο όχημα (Dumper) με 2 ή 4 κινητήριους τροχούς με υδραυλική εκφόρτωση, και τα συστήματα ικριωμάτων με σύνδεση πείρων και δακτυλίων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα το σήμα της εταιρείας σχεδιάσθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

’90’s

Οι τρέχουσες γραμμές παραγωγής εμφανίστηκαν στα αρχές του '90. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η MESSERSI ξεκίνησε το σχεδιασμό και την κατασκευή των υδροστατικών Μίνι-Μεταφορικών (Mini-transporters), το πρώτο στην Ιταλία, καθώς και ένα μοντέλο του φορτωτή με υδροστατική μετάδοση, με έγκριση για κυκλοφορία στο δρόμο. Επίσης, άρχισε η παραγωγή Μίνι-Εκσκαφέων (Mini-excavators). Η επιχείρηση μεγάλωσε γρήγορα, το προσωπικό φθάνοντας 120 μονάδες, και η εταιρεία απέκτησε  Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001.

2000’s

Η MESSERSI παρουσίασε το νέο εργοστάσιο για τις χαλύβδινες πλατφόρμες και σκαλωσιές σε μία έκταση 14.000 τετραγωνικά μέτρα, με υψηλά αυτοματοποιημένα εργοστάσια και αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, κατά την έναρξη της νέας χιλιετίας.
Η εταιρεία λειτουργεί τώρα σε δύο εργοστάσια των 30.000 τετραγωνικών μέτρων, με μία συνολική επιφάνεια 70.000 τετραγωνικών μέτρων. Το προσωπικό υπερβαίνει τα 130 άτομα.
Το "M-22 U", ο πρώτος εκσκαφέας "ZTS" (Zero Tail Swing) Μηδενικής Ουράς, ανανέωσε το φάσμα των Μίνι-Εκσκαφέων (Mini-excavators), και, στη νέα γραμμή του φορτωτή, το μοντέλο CTL-35 είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, είναι το μοναδικό του είδους του. Επίσης, η γραμμή Μίνι-Μεταφορικών (mini-transporter), ανανεώνεται στις μέρες μας με τη νέα σειρά των TCH.
Για την επόμενη περίοδο δύο ετών, τα σχέδια είναι για δύο νέα μοντέλα στην κατηγορία των Μίνι-Εκσκαφέων (Miniexcavators), και ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Μίνι-Μεταφορικών (mini-transporter).

Επιχειρηματικές περιοχές

Η φροντίδα και η ερμηνεία των σημαντικότερων απαιτήσεων των πελατών ήταν πάντα προτεραιότητά μας.
Η MESSERSI ιδρύθηκε το 1956 και σήμερα εργάζεται σε δύο Επιχειρηματικές Περιοχές:

  • Κατασκευάζονται συστήματα ικριωμάτων για την οικοδομική βιομηχανία
  • Κατασκευάζονται συστήματα κτιρίων - αυλών και μηχανήματα έργων.

Κάθε νέα λύση που βρίσκουμε είναι ακριβώς ένα νέο σημείο εκκίνησης από το οποίο δημιουργούμε προϊόντα και υπηρεσίες, προσφορά που αξίζει στους πελάτες μας.

Σχεδιασμός

Χάρη στις πλέον αναβαθμισμένες τεχνολογίες σχεδιασμού και στη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και εξαρτημάτων, τα μηχανήματα μας μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε είδους πρόκληση με την εγγύηση της υψηλής απόδοσης που κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μεγάλες ιδέες στην υπηρεσία σας δημιουργούν το σήμερα με βλέμμα στραμμένο στο Αύριο. Εξαιρετικές τεχνικές λύσεις. Τα πάντα συνδυάζονται προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρότυπο απόδοσης που η MESSERSI μπορεί να εγγυηθεί σε όλο τον κόσμο.

Παραγωγή

Βαθιά μέσα στην καρδιά του "Μπλε Γίγαντα" η MESSERSI βάζει τις αρχές της εταιρείας η οποία πιστεύει ακράδαντα στη σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα.

Η ποιότητα των υλικών, το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας του κάθε τμήματος και ο έλεγχος στην παραγωγή και στην διαδικασία συναρμολόγησης είναι τα βασικά στοιχεία του τρόπου εργασίας μας.

Αντοχή της κατασκευής και ο λειτουργικός σχεδιασμός εγγυάται όλα τα MESSERSI προϊόντα μπορούν να δώσουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας και πολύ υψηλής ποιότητας / τιμής.

Υπηρεσίες

Ένα προϊόν από την MESSERSI δεν σημαίνει μόνο αξιοπιστία, απόδοση και ασφάλεια, αλλά σημαίνει επίσης εγγύηση για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση και των ανταλλακτικών του μερών.
Οι πελάτες μας γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εμάς, δεν έχει σημασία πού είναι και τι προβλήματα μπορεί να είναι.

Αντιπρόσωποι

Οι αντιπρόσωποι ή μεταπωλητές των προϊόντων MESSERSI είναι σαφώς αναγνωρίσιμο, όπως από την αρχή να γίνουν το κύριο σημείο αναφοράς για τους τελικούς χρήστες και επειδή ξεκινώντας από την επιλογή του μηχανήματος, μπορούν να κατευθύνουν τους πελάτες τους για τις καλύτερες λύσεις.
Ο Αντιπρόσωπος ή ο μεταπωλητής των προϊόντων MESSERSI είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας, στον οποίο έχουμε δώσει ύψιστη προτεραιότητα και διαρκή προσοχή όσον αφορά τη σχέση μας με την δική του αγορά, προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον τελικό χρήστη.

Αγορές

Η MESSERSI πωλεί τον εξοπλισμό του και τα μηχανήματα σε ολόκληρη την ιταλική επικράτεια, χάρη σε ένα ευρύ δίκτυο λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 1961. Μετά από μια σοφή πολιτική ανάπτυξης, όλα αυτά τα χρόνια "Ο Μπλε Γίγαντας" έχει επιτύχει σημαντικούς στόχους και, αφού ενισχύσε τη θέση της στην Ευρώπη, σήμερα πωλεί τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε www.messersi.it/eng/index.htm
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.