Η εταιρεία Husqvarna Construction Products κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση όσον αφορά τον εξοπλισμό και τα αδαμαντοφόρα εργαλεία για τον κατασκευαστικό τομέα και τον τομέα της πέτρας. Παρέχουμε στους χρήστες σε όλο τον κόσμο τον πλέον αποτελεσματικό και αξιόπιστο εξοπλισμό που υπάρχει. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουμε ότι οι επαγγελματίες χρήστες νιώθουν περήφανοι για το ικανοποιητικό αποτέλεσμα των εργασιών τους. Και οι περήφανοι επαγγελματίες είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Αποτελεσματικότητα και εργονομία

Η εργασία με βαριά μηχανήματα καταπονεί το σώμα. Για το λόγο αυτό δημιουργούμε μηχανήματα που είναι πιο ελαφριά και πιο εύκολα στο χειρισμό τους.
Η καθημερινή εργασία των επαγγελματιών στον οικοδομικό τομέα σε όλο τον κόσμο γίνεται ευκολότερη προσφέροντας μηχανήματα με χαμηλά επίπεδα κραδασμών, λαβές εργονομικής σχεδίασης και σωστά τοποθετημένα χειριστήρια, καθώς και πολλές άλλες τεχνικές λύσεις και έξυπνες λεπτομέρειες. Εστιάζουμε όχι μόνο στην εργονομία, αλλά και στην αποδοτικότητα - τεχνικά συστήματα και λύσεις που εξαλείφουν την άσκοπη καταπόνηση, πριν από και κατά την εργασία.
Με αυτή την προσέγγιση, τα μηχανήματα μας συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αποδοτικότητας.

Ισχύς και υποστήριξη.

Με βάση την υψηλή τεχνογνωσία, την εκτεταμένη εμπειρία μας και το φιλόδοξο πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R & D), προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων που είναι από τα ισχυρότερα και αποδοτικότερα στην αγορά. Οι θυγατρικές, οι πωλητές και οι αντιπρόσωποί μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας παρέχοντας επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.
Τα προϊόντα μας παράγονται παγκοσμίως σε δέκα εργοστάσια και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Δημιουργικές λύσεις.

Η ανάπτυξη όλων των επιτυχημένων προϊόντων πρέπει να εστιάζεται στον χρήστη. Η συνεργασία με επαγγελματίες χρήστες προωθεί την ανάπτυξη των προϊόντων μας. Οι απαιτήσεις τους μας εμπνέουν για την ανάπτυξη νέων και δημιουργικών λύσεων.

Ένα καλό παράδειγμα είναι ο κινητήρας χαμηλών εκπομπών καυσαερίων με την τεχνολογία X-Torq. Η τεχνολογία αυτή σχεδιάστηκε για δίχρονους κινητήρες, παρέχοντας μεγαλύτερη ισχύ, καλύτερη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων μέχρι 75% συγκριτικά με ένα δίχρονο κινητήρα συμβατικού τύπου.
Όφελος για το περιβάλλον και όφελος για τον χρήστη.

Μία άλλη λύση για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες είναι το DEX (Dust Extinguiser System), ένα νέο σύστημα διαχείρισης της σκόνης το οποίο ελαχιστοποιεί αποτελεσματικά την ποσότητα των σωματιδίων σκόνης γύρω από τον χρήστη. Το σύστημα DEX περιλαμβάνει επίσης ένα ηλεκτρικό ρεζερβουάρ νερού, έτσι δεν απαιτείται χειροκίνητη άντληση του νερού.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στο μέλλον θα συνεχίσει να αναπτύσσει δημιουργικές τεχνικές λύσεις. Λύσεις που προκαλούν τη δημιουργικότητά μας και μπορούν να παρακινήσουν τη δική σας.

Περισσότερα αδαμαντοφόρα εργαλεία θα είναι για παράδειγμα εφοδιασμένα με την πλέον πρόσφατη  τεχνολογία αδαμαντοφόρων εργαλείων DiagripTM που έχουμε αναπτύξει, η οποία προσδίδει εξαιρετική κοπτική ικανότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μια ομαλή και γρήγορη κοπή.

Τεχνογνωσία και Αφοσίωση.

Για να καταστήσουμε την  εργασίας σας ευκολότερη δεν προσφέρουμε απλά τις πλέον αποδοτικές τεχνικές λύσεις της αγοράς όσον αφορά στα μηχανήματα και τα αδαμαντοφόρα εργαλεία. Η υποστήριξή μας είναι παραπάνω από αυτό. Ο παγκόσμιος οργανισμός της Husqvarna περιλαμβάνει έναν αριθμό από αφοσιωμένους πωλητές, τεχνικούς σέρβις και ειδικούς προϊόντων με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν παρέχοντας το σωστό εξοπλισμό και άμεση εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε www.husqvarna.com
Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.