Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ ανήκει στην οικογένεια των αδελφών Σιβρή, με εμπορικές και κατασκευαστικές δραστηριότητες. Οι ιδιοκτήτες και ιδρυτές της εταιρείας είναι απόφοιτοι Γερμανικών και Αυστριακών Πολυτεχνείων. Λόγω των ειδικών σπουδών και της εξειδίκευσης στα μηχανήματα δομικών έργων είναι σε θέση να επιλέγουν για τις  κατασκευαστικές ανάγκες των πελατών τους τα κατάλληλα μηχανήματα. Δικαίως η επωνυμία ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ έχει καταστεί συνώνυμο με Δομικά Μηχανήματα.

Η εταιρεία ασχολείται εδώ και 40 χρόνια με την εισαγωγή και εμπορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Χ.Υ.Τ.Α. όπως:
ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ, PRESS CONTAINER, ΛΕΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ, κατάλληλους για την επεξεργασία όλων των ειδών απορρίμματα και μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες ανακύκλωσης, είτε Ιδιωτών, είτε Δημόσιων Φορέων.

Η εταιρεία παρέχει για τα μηχανήματα που εμπορεύεται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με γνήσια ανταλλακτικά και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η υποστήριξη των πελατών μας είναι κύρια μέριμνά μας. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα ειδικά μηχανογραφημένο τμήμα ανταλλακτικών, με ON-LINE σύνδεση με τους Οίκους που Αντιπροσωπεύουμε για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία διαθέτει νέες, μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης – Βιομηχανικής Περιοχής, στο Καλοχώρι – επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, απέναντι από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών (Β’ ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης), με εύκολη πρόσβαση από τον Κόμβο Καλοχωρίου, όπου στεγάζονται οι διοικητικές μας υπηρεσίες, το αρχείο των βιβλίων των μηχανημάτων, χώρος σεμιναρίων και προβολής των νέων προϊόντων όλων των οίκων του ομίλου, καθώς επίσης και εκθεσιακοί χώροι, συνεργεία (πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα εργαλεία για έλεγχο και συντήρηση Δομικών Μηχανημάτων, Συμπιεστών Απορριμμάτων, Σταθμούς Μεταφόρτωσης, Press Containers, Λειοτεμαχιστές), αποθηκευτικοί  χώροι ανταλλακτικών συνολικής επιφανείας 5.000 m2, εντός οικοπέδου  20.000 m2. Εντός αυτού του κτιρίου οι επιθεωρητές ενημερώνουν το προσωπικό μας και τους πελάτες μας για τις νέες εφαρμοσμένες τεχνολογίες επί των μηχανημάτων.

Η εταιρεία έχει καθιερώσει, τεκμηριώσει και λειτουργεί βάση του συστήματος διαχείρησης ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001:2015 & EN ISO 14001:2015, μέσω των Διαδικασιών της Q-CERT.


Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των κάτωθι οίκων:

BOMAG Γερμανίας : Μηχανήματα για συμπίεση γαιών και Απορριμμάτων. Δονητικούς οδοστρωτήρες για κάθε είδους δομικό έργο.  Φίνισερ  Λαστιχοφόρα & Ερπυστριοφόρα – Φρέζες ασφάλτου. Γνήσια ανταλλακτικά.


MESSERSI Ιταλίας: Μικροί  φορτωτές – Εκσκαφείς – Νταμπεράκια – Πολυμηχανήματα.
ISOLI Ιταλίας : Ανυψωτικά Μηχανήματα – Καλαθοφόρα – Γερανοί – Οχήματα οδικής βοήθειας.
CARMIX Ιταλίας : Μηχανήματα παραγωγής και διανομή σκυροδέματος (αυτοτροφοδοτούμενες βαρέλες σκυροδέματος) και σιλό.
ROCKSTER RECYCLER Αυστρίας : Μηχανήματα Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Αδρανών Υλικών και υλικών από κατεδαφίσεις - Κινητοί Σπαστήρες Αδρανών (Σιαγώνα–Ρότορα) - Κινητά Κόσκινα.
BLOMENRÖHR Γερμανίας: Πλατφόρμες – δίπλευρα ανατρεπόμενα, μίνι-ημιρυμουλκούμενα οχήματα με το ιδιαίτερα χαμηλό ύψος φόρτωσης.
MÜLLER-MITTELTAL Γερμανίας: Πλατφόρμες (Συρόμενες – Επικαθούμενες - Ανατροπές).


Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα μηχανήματα όπως:

 • Τσάπες λαστιχοφόρες – ερπυστριοφόρες
 • Όλους τους τύπους των οδοστρωτήρων γαιών και ασφάλτου
 • Συμπιεστές απορριμμάτων
 • Πλατφόρμες, τραίηλερ
 • Φορτωεκσκαφείς
 • Γκρέηντερ
 • Βαγκοντρίλ
 • Φρέζες Ασφάλτου από 0,5 έως 2,10 μέτρων
 • Φίνισερ
 • Κομπρεσέρ – Υδραυλικές σφύρες
 • Φέντεραλ, σκούπες
 • Ασφαλτοκόφτες

Τα οποία ανανεώνονται συνεχώς στην Ιστοσελίδα μας.

Στο πελατολόγιό μας ανήκουν:

 • Δήμοι
 • Τεχνικές Υπηρεσίες
 • Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης
 • Σύνδεσμοι Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΥΤΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α.
 • Τεχνικές εταιρείες Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων και γενικά όσοι ασχολούνται με χωματουργικά –οδοποιία –ασφαλτικά- ανακύκλωση ασφάλτου.
 • Εταιρείες Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Παράλληλα η εταιρεία  λόγω γεωγραφικής της  θέσης αναπτύσσει μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα στις γειτονικές χώρες όπως Αλβανία, Βουλγαρία καθώς και στη Ρωσία, Βόρεια Αφρική και Αίγυπτο.

 

Copyright © 2011 ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ All rights reserved.

Powered by
Softways S.A.